Pe scurt

Dragi prieteni, dragi suflete calde,

Nu am incotro ... decat sa lupt prin orice mijloace, cu orice pret, oricat va fi nevoie, cu optimism si cu speranta...

Anii 2011 si 2012 au fost cei mai nebuni din viata noastra, incarcati cu bucuria dublarii familiei cu cei mai noi membrii ai ei, Robi si Raul, si inmarmuriti de durere, pe rand, la vestea bolilor copiilor. De 7 luni un singur cosmar a fost mai crunt decat realitatea. Robert, baietelul cel mare, a fost dignosticat cu megacolon in aprilie 2012, la numai un anisor, "salvand" alti 4999 de copii prin frecventa boli lui. Raul, cel mic, a fost diagnosticat in septembrie 2012 cu neuroblastom cu metastaze la ficat la numai 3 luni, "salvand" alti 59999 de copii prin frecventa bolii sale.

Am luat decizia sa mergem la Tubingen, in Germania la un centru specializat in tratarea atat a neuroblastomului cat si a megacolonului. Decizia ne-a fost usurata si de articolul urmator: Neuroblastomul in Romania, unde ne situam si ce este de facut

Am atasat estimarea si documentele medicale in partea dreapta a acestui blog. Casa de asigurari din Romania suporta o parte din costuri, daca reusim sa obtinem formularul european potrivit, insa nu toate costurile, fiind un tratament de lunga durata, cu multe riscuri si cu diverse proceduri si taxe ce nu se regasesc in lista servicilor medicale din Romania.

Cu sprijinul vostru vreau si sper ca anul 2013 sa fie anul in care invingem in lupta cu neuroblastomul si megacolonul. Va multumim anticipat si va invitam cu drag sa ne urmariti in continuare sa aflati vesti despre Robi si Raul.

miercuri, 22 mai 2013

Vestile bune mult asteptate

In sfarsit au sosit si la noi vestile bune dupa o perioada crunta de lupta, suferinta si speranta.

Rezultatul ultimului RMN a evidentiat faptul ca au disparut metastazele de la ficat si ca tumora de la glanda suprarenala dreapta s-a diminuat pana la in jur de un centimetru cub.
Ne-am bucurat extrem de mult mai ales ca dupa spusele medicilor ar mai trebui sa urmeze operatia de extragere a tumorii si cateva cure de chimioterapie.  Analize de ficat au iesit mai bune si speram ca incet, incet, sa intre in limitele normale.

Raul este vizibil mai bine, are pofta de mancare si incepe sa o ia de a buselea. De asemenea diverse alte preocupari ale sale au iesit la ieveala:

Am trimis RMN ul la Tubingen si asteptam estimarea de costuri si data programarii la operatie. Se va face acolo si o noua evaluare a stadiului bolii cat si a oncogenei n-myc. Noi speram ca rezultatul sa fie stadiul 4s si poate s-a scapam si de chimioterapie.

Iata ca minunile se mai si intampla. Doamne ajuta!
 

Un comentariu:

  1. Puteti sa va rugati si la Sf. Luca al Crimeei, sa mijloceasca la Dumnezeu pentru vindecarea copilasilor vostri.
    http://www.razbointrucuvant.ro/2010/06/11/din-minunile-sfantului-luca-al-crimeei-ierarhul-doctor-fara-de-arginti-11-iunie/

    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere